Microblading


Her ser dere et utvalg kunder som har fått utført microbrading på bryn hos meg. Denne behandlingen er utført med syltynne kniver og imiterer naturlig hårvekst. Et svært naturlig resultat!  Les mer om microblading her

Bilder

Et bilde sier mer enn 1000 ord heter det, så her kan du finne før/etter bilder av behandlinger jeg har utført.


PMU


Her ser dere et utvalg kunder som har fått utført permanent makeup tatovering hos meg. Disse behandlingen gir deg en lettere hverdag og du kan våkne med et fresht blikk, lekre bryn eller den leppefargen og konturen du ønsker. Les mer om disse behandlingene her.   

Fibroblast


Fibroblast er en revolusjonerende behandling som kan fjerne rynker, arr og pigmentflekker med kun overflatebehandling av huden. Les mer om fibroblast her.   

Manikyr, gel negler og shellac


Jeg kan tilby et bredt utvalg av hånd og fotbehandlinger, inkudert påstøpning av gel negler og permanent lakk. Les mer om disse behandlingene her.   

Jeg legger fortløpende ut bilder på min facebook side, så dersom du har lyst å se mer av mitt arbeid kan du gjøre det her.
Bryn stell, form og farge


Jeg kan tilby et bredt utvalg av behandlinger for dine bryn, selv om du ikke ønsker permanent make-up.  Brow botox er bryn stell, farge og løft som gir deg de perfekte "fluffige" bryn som er så moderne nå om dagen! Les mer om disse behandlingene her.   

Små tatoveringer


Har du lyst på en liten og nett tatovering - på finger, håndledd eller et annet sted? Ta kontakt så kanskje jeg kan hjelpe deg!

Priser fra 1000 kroner og oppover.