Vårens kurs i PMU og Microblading


PMU / 30.-31.mars / 09:00-15:30 
Grunnkurs tatovering av bryn, eyeliner og lepper. Kurset inneholder noe teori men mest praksis, med vekt på å gjøre deg trygg på å starte opp med egne kunder og gode resultater etter endt kurs. Pris: 14900,- (9900,- ved kjøp av startpakke fra Beauty Products)


Microblading / 2.-3.april / 09:00-15:30

Kurset inneholder gjennomgang av teori og utstyr, øving på matter, samt hovedvekt på praksisjobbing på modeller for mest mulig ferdighet og trygghet til oppstart på egne kunder etter endt kurs. Pris: 13900,- (inkl. startpakke fra fra Beauty Products)

Påmelding: kundeservice@beautyproducts.no

NYHETER

Det skjer hele tiden nye og spennende ting. På denne siden vil jeg forsøke å holde dere oppdatert på hva som foregår med meg, salongen, mine samarbeidspartnere og annet. Smått og stort!

Jeg kan nå tilby finger tatoveringer


En liten detalj, men utrolig lekkert for de av dere som liker sånt!


Prisen er fra 1 000 kroner og oppover.

Vær oppmerksom på at det kan være nødvendig med en refill for å oppnå ønsket resultat.


Velkommen innom meg i Strandgata, pling på eller ta kontakt via facebook messenger dersom du har spørsmål.

Samarbeid med Beauty Products AS


Jeg er sååå stolt over å endelig kunne fortelle at jeg har inngått et profesjonelt samarbeid med Beauty Products AS. Samarbeidet vil blant annet gå ut på at jeg kommer til å kjøre kurs for dem innen PMU og microblading. Jeg har kjent til Beauty Products i hele min karrière, og å få en slik tillitserklæring er utrolig stort for meg, og inspirasjon for å stå på videre!


Beauty Products AS er en av landets største leverandører av skjønnhets produkter til skjønnhetsindustrien. I 2020 kjøpte de blant annet opp Tone Lise akademiet som mange her til lands kjenner til, og i 2021 kjøpte de opp Thorsen Biovital AS. 

Jeg kan nå tilby soft massasje


Ta deg en pause fra hverdagen med en myk massasje fra SN beauty ink!


En myk massasje er en lettere massasjeform enn for eksempel en dyp eller klassisk massasje, uten spenningsbehandling og som passer for alle. Massasjen har en avslappende effekt, reduserer stress, øker blodsirkulasjonen og kan løse opp lettere muskelspenninger. 


Denne massasjen gjør ikke vondt, men fokusere på velvære og forebygger stivhet og stress.


30 minutter koster 499,-

Book via messenger, telefon eller fix-it.

Ny teknikk – Soft PMU


Soft PMU er en ny, egenutviklet teknikk som gir mykere kanter på brynene, og derfor ser mer naturlig ut. Soft PMU kan minne om teknikken som brukes til pudder effekt, men har enda mykere overganger og konturer. Den indre delen av brynene tatoveres lysere og uten synlige overganger, med en gradvis mørkere og tydeligere form utover mot halen. Dette gir et naturlig og flott utseende, og passer til de aller fleste ansiktsformer. 


Soft PMU gir en naturlig fylde og dybde til brynene dine, samtidig sparer du tid på morgenen og føler deg naturlig fin selv uten sminke!


Ut over dette skal soft PMU brun behandles på samme måte som andre PMU bryn:
1) Du bør få utført en refill etter cirka 6-8 uker, og deretter en gang ca. hver 12-18 mnd.
2) Ikke klø, gni, plukk eller skubb området mens huden heles. La det gro og flasse av seg selv for å unngå å skade huden din eller resultatet.
3) Området rengjøres med rent vann og «klappes» tørt med et rent håndkle.
4) Unngå sminke på det området, ansiktsbehandlinger, mye svetting, badstue, boblebad eller svømming til området er fullstendig helbredet.
5) Og som med alle tatoveringer vør man være forsiktig med soleksponering da det kan bleke resultatet, og alltid bruke en god solkrem dersom man oppholder seg i solen.


PMU passer til mange ulike hudtyper, som for eksempel fet hud, akne utsatt hud, svært tørr hud, hun med rosacea med mer. På slike hudtyper kan teknikker som microblading være uegnet til å gi et pent og varig resultat.

Areola tatovering


Les om min tøffe kunde Ragnhild Solheim i VOL (+). Hun opplevde å måtte vente i hele 7 år på ventelister i det offentlige helsevesenet, før hun ga opp og kom til meg som privat klinikk for å få areola tatovering (eller rekonstruert brystvorte).


Om du, eller noen du kjenner, også står på venteliste hos det offentlige - så vit at det finnes andre muligheter til å få hjelp. 


Les hele artikkelen her