Vårens kurs i PMU og Microblading


PMU / 30.-31.mars / 09:00-15:30 
Grunnkurs tatovering av bryn, eyeliner og lepper. Kurset inneholder noe teori men mest praksis, med vekt på å gjøre deg trygg på å starte opp med egne kunder og gode resultater etter endt kurs. Pris: 14900,- (9900,- ved kjøp av startpakke fra Beauty Products)


Microblading / 2.-3.april / 09:00-15:30

Kurset inneholder gjennomgang av teori og utstyr, øving på matter, samt hovedvekt på praksisjobbing på modeller for mest mulig ferdighet og trygghet til oppstart på egne kunder etter endt kurs. Pris: 13900,- (inkl. startpakke fra fra Beauty Products)

Påmelding: kundeservice@beautyproducts.no

NYHETER

Det skjer hele tiden nye og spennende ting. På denne siden vil jeg forsøke å holde dere oppdatert på hva som foregår med meg, salongen, mine samarbeidspartnere og annet. Smått og stort!

Jeg kan nå tilby finger tatoveringer


En liten detalj, men utrolig lekkert for de av dere som liker sånt!


Prisen er fra 1 000 kroner og oppover.

Vær oppmerksom på at det kan være nødvendig med en refill for å oppnå ønsket resultat.


Velkommen innom meg i Strandgata, pling på eller ta kontakt via facebook messenger dersom du har spørsmål.Samarbeid med Beauty Products AS


Jeg er sååå stolt over å endelig kunne fortelle at jeg har inngått et profesjonelt samarbeid med Beauty Products AS. Samarbeidet vil blant annet gå ut på at jeg kommer til å kjøre kurs for dem innen PMU og microblading. Jeg har kjent til Beauty Products i hele min karrière, og å få en slik tillitserklæring er utrolig stort for meg, og inspirasjon for å stå på videre!


Beauty Products AS er en av landets største leverandører av skjønnhets produkter til skjønnhetsindustrien. I fjor kjøpte de blant annet opp Tone Lise akademiet som mange her til lands kjenner til. 

NYHET! Jeg kan nå tilby soft massasje


Ta deg en pause fra hverdagen med en myk massasje fra SN beauty ink!


En myk massasje er en lettere massasjeform enn for eksempel en dyp eller klassisk massasje, uten spenningsbehandling og som passer for alle. Massasjen har en avslappende effekt, reduserer stress, øker blodsirkulasjonen og kan løse opp lettere muskelspenninger. 


Denne massasjen gjør ikke vondt, men fokusere på velvære og forebygger stivhet og stress.


30 minutter koster 499,-

Book via messenger, telefon eller fix-it.