Vipper og bryn


Jeg har et bredt tilbud behandlinger for vipper og bryn.


Brynene omtales ofte som "ansiktets ramme" og gjør mye for helhetsinntrykket! Jeg kan hjelpe deg med napping, farging eller til å finne den formen som passer akkurat ditt ansikt. Dersom du skal ta en brynsbehandling for første gang anbefales det å spare noen uker i forveien for best resultat.


Med "brow botox" får du perfekte fluffige bryn, samtidig som keratin gir næring til og styrke til brynene dine! Farge, forming og brynsløft i ett!


Vippene er viktig for mange, og kan bidra til å gi deg et åpent og våkent blikk. Jeg utfører både vippe-bøy og farge.

Disse behandlingene kan fint tas i kombinasjon med en brynsbehandling.

PMU & microblading


PMU står for Permanent Make-Up og utføres på bryn, som liner på øvre og nedre øyelokk, på leppene , som rouge eller til å lage skjønnhetsflekker. Arbeidet utføres med en tatoveringsmaskin.


Microblading er en nyere metode hvor det brukes et tynt blad som består av flere kniver for å tilføre farge i hudens øvre lag. Arbeidet imiterer hårvekst og gir et svær pent og naturlig resultat. Microblading er perfekt for deg som har lite eller ingen bryn.


For å opprettholde best mulig resultat bør arbeidet vedlikeholdes med jevne mellomrom, typisk annenhvert år for PMU og hvert år for microblading.


Jeg kan også tilby scalping, en type PMU for de med uønsket hårtap, som imiterer hårvekst i hodebunnen.

Fibroblast


Fibroblast er en ny revulosjonerende «soft-kirurgisk» behandling som fjerner rynker, pigmentflekker og arr med kun overflate-behandling av huden. Behandlingen kan ha tilsvarende effekt som kosmetiske inngrep. Fibroblast gjør alder kun til et tall!  


Fibroblast benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, huden langs kjeveline, rundt munn/overleppe samt utglatting av linjer og rynker andre steder på ansikt og hals. Det kan også brukes til fjerning av strekkmerker, pigmenteringer, arr og hudfliker. 


Behandlingen gir minimalt med smerter og nedetid. Etter behandling er det vanlig med 2 eller 3 dager lett hevelse. Små sårskorper kan forekomme, men de går ned etter typisk 5-7 dager.

Behandlinger

Lurer du på hva behandlingene mine går ut på? Her finner du en kort forklaring! Dersom du har flere spørsmål er det bare å ta kontakt eller bestille time for konsultasjon. 

Manikyr & permanent lakk


Neglbehandlinger er i vinden som aldri før, og rundt omkring i Europas storbyer er det snart en "nail bar" på hvert hjørne!   


Har du lyst på supertrendy negler kan jeg hjelpe deg med å støpe på hard gel nails i den formen du ønsker. Hva med firkantig, avrundet, mandelform, "stilett" - eller kanskje den nye "kiste" formen?


Jeg tilbyr også håndspa, manikyr og shellac for de som ønsker å ta litt ekstra vare på seg selv og unne seg "det lille ekstra".

Threading


Threading, eller tråding på norsk, er en gammel østlig teknikk der hårene rykkes opp med roten ved hjelp av to bomulls-tråder som tvinnes langs huden.


Dette er en populær teknikk å bruke på øyenbryn fordi det er lett å kontrollere hvilke hår som tas med (for de som kan teknikken), men teknikken brukes også til å fjerne hår fra overleppe, dun på hake og hals eller annen uønsket hårvekst.


Threading er skånsom mot sensitiv hud.

Areola pigmentering


Jeg er stolt over å nå kunne tilby pigmentering av areola!


Behandlingen går ut på å tatovere en kunstig brystvorte, og det benyttes en 3D-teknikk som gir svært naturlig form og farge.


Areola spiller en nøkkelrolle i det estetiske på et bryst , og behandlingen kan bidra til å forbedre utseendet og selvfølelse for både kvinner og menn som har gjennomgått brystoperasjon eller har medfødte ulikheter.


Areola pigmentering kan også kalles areola tatovering , areola mikropigmentering , areola repigmentering, areola kolorering, areola restaurering , eller areola simulering.


Se prisliste over mine behandlinger her.

Fjerning av kosmetisk tatovering


Kosmetiske tatoveringer sitter i hudens ytterste lag, og man kan bleke dem eller fjerne dem ved å tilføre hyaluronsyre til det behandlede området. Behandlingen virker ved at hyaluronsyren tilføres huden ved å "tatoveres" over det ønskede området, og på den måten tynner ut pigmentene som er tilført huden. 


Man vil som regel trenge flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Det bør gå minst 6 uker mellom hver behandling.


Hyaluronsyre (hyaluronic acid) er et stoff som naturlig finnes i kroppen vår, og er særlig konsentrert i huden. Hyaluronsyre er fuktighetsgivende og har en ekstremt god evne til å binde vann i huden. Den er derfor også brukt i fuktighetsgivende hudpleie.