Reklamasjoner


Snbeautyink lever av fornøyde kunder. Skulle du som kunde være misfornøyd med en behandling du har fått utført hos meg, ønsker jeg at du tar kontakt snarest slik at vi kan se på muligheten for å rette opp problemet. Det er likevel viktig å presisere at alle reklamasjoner må bli fremlagt i rimelig tid, og i de fleste tilfeller er dette innen 14 dager etter at behandlingen er fullført. 


Din reklamasjon må deretter fremvises meg, slik at jeg kan gjøre en fullstendig vurdering av hvordan problemet kan rettes opp.


Alle kunder har reklamasjonsrett på alle behandlingene i 2 uker etter behandlingen er utført, helt kostnadsfritt.


Du vil da bli satt opp på første ledige time slik at jeg kan se på det, og vi kan komme frem til en løsning. Du vil i de fleste tilfeller ikke få refundert pengene for behandlingen, men kostnadsfri oppretting eller gavekort kan tilbys som kompensasjon.


Oppstår det komplikasjoner i senere tidsrom kan det skyldes mange andre årsaker enn feilbehandling, og det vil derfor ikke nødvendigvis bli vurdert som en reklamasjon. Men jeg setter likevel pris på om du tar kontakt med salongen for en konsultasjon.

REKLAMASJONER

Snbeautyink ønsker å utøve god service til alle kunder, også i forbindelse med eventuelle reklamasjoner. Skulle du være misfornøyd med en av behandlingene du har fått av meg, ber jeg deg ta kontakt snarest slik at vi kan diskutere muligheter.